May 26, 2023 by  Roy Gerrits0 comments

Om je sociale doelen te halen, is er soms extra geld nodig voor je sociale onderneming. Bijvoorbeeld om te groeien en zo meer impact te kunnen maken. Of er is kapitaal nodig voor de start van je sociale onderneming. Maar hoe kom je aan dit kapitaal? En waar letten financiers op? In dit artikel neem ik je mee in de stappen die je moet zetten om financiering aan te trekken. En ik deel praktische tips die de kans op succes aanzienlijk verhogen.

Lees meer
March 14, 2023 by  Roy Gerrits0 comments

Weet jij welke klimaatverdragen, akkoorden en standaarden er allemaal zijn? En wat de samenhang hier tussen is? Veel ondernemers zijn niet op de hoogte van de richtlijnen en wat de impact op hun bedrijf is. In dit artikel heb ik daarom de belangrijkste algemene akkoorden en richtlijnen op een rijtje gezet.

Lees meer
October 16, 2022 by  Roy Gerrits0 comments

Waarschijnlijk zijn ook de energielasten voor jouw bedrijf flink gestegen of gaan nog stijgen als je nu nog een vast contract hebt. En de verwachting is dat de prijzen de komende tijd hoog blijven en niet meer naar het niveau van voorheen terugkeren. In dit artikel laat ik je zien hoe je zonder eigen geld onafhankelijk wordt van de energiemakrt en direct geld bespaart.

Lees meer