Zorgvastgoed financiering nodig?

Ben je op zoek naar een zorgvastgoed financiering? Heb je een prachtig plan bedacht voor het opzetten van een zorgboerderij, wil je een pand omtoveren tot een zorginstelling of heb je grote plannen voor een ander maatschappelijk doel? Neem dan direct contact op met Bankkraft. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Wij weten als geen ander dat banken niet happig zijn op het financieren van maatschappelijke projecten. Daarnaast kan het zo zijn, dat ze wel akkoord gaan maar dat de rente enorm hoog is. Door een afspraak in te plannen bij Bankkraft voor een zorgvastgoed financiering kunnen wij je alle voordelen uitleggen die wij je aanbieden. Wij zijn geen bank, maar wij gaan voor jou op zoek naar de beste financiële tussenpersoon. Bankkraft realiseert exclusief financiering voor circulaire, duurzame en sociaal betrokken bedrijven en projecten. Bankkraft is 100% onafhankelijk en wij hebben maar één doel: de financiering van jouw project te realiseren tegen de best mogelijke voorwaarden. Ben je benieuwd wat wij voor een zorgvastgoed financiering kunnen betekenen? We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over het stappenplan dat wij gaan opstellen voor het in orde maken van een zorgvastgoed financiering die bij jouw project past.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor zorgvastgoed financierINGEN

Wij begrijpen dat het aangaan van een zorgvastgoed financiering vragen met zich meebrengt. Mede daarom plannen we graag een afspraak met je in om jouw wensen en doelen te bespreken. We gaan samen ontdekken welke financieringen er mogelijk zijn voor jouw project. Aan de hand van onze bevindingen maken wij een prachtige pitch die wij voor gaan leggen aan onze contacten. Door middel van een financieringsplan kunnen wij precies vertellen wat jouw bedrijf of project te bieden heeft. Jij kan je richten op de core business van jouw bedrijf, terwijl wij onze pijlen richten op de mogelijke investeerders. Onze aanpak is persoonlijk en wij schakelen snel. Bankkraft werkt laagdrempelig en we houden het graag eenvoudig voor onze klanten. Ons taak is om financieringen te realiseren voor social impact bedrijven en projecten. Wij slaan onze handen ineen voor circulaire, duurzame en sociaal betrokken bedrijven en projecten. Bankkraft is 100% onafhankelijk en bij ons staat jouw belang voorop.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Vragen over EEN zorgvastgoed financiering?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zorgvastgoed financiering? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Je kan direct contact met ons opnemen. Wij plannen graag een kop koffie met je in om jouw project te bespreken.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>