Zorgvastgoed financiering nodig?

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om een zorgvastgoed financiering te realiseren? Ben je op zoek naar een zakelijke financierder, die graag mee gaat in jouw wensen en ideeën voor een zorgvastgoed financiering? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor zorgvastgoed financiering? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. Zorgvastgoed is een essentieel onderdeel van de gezondheidszorginfrastructuur en speelt een cruciale rol in het bieden van kwalitatieve zorg aan onze gemeenschappen. Bij Bankkraft begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen die samen gaan met de financiering van zorgvastgoed. Daarom hebben we ons toegewijd aan het verstrekken van op maat gemaakte financieringsoplossingen die de ontwikkeling en verbetering van zorgfaciliteiten mogelijk maken, of het nu gaat om ziekenhuizen, verpleeghuizen, of andere zorginstellingen.

Check de voorbeelden

Zorgvastgoed financiering 100% onafhankelijk te realiseren

Bij Bankkraft staan we bekend om onze onafhankelijkheid als financiële instelling. Dit betekent dat onze financieringsbeslissingen uitsluitend worden genomen met het oog op het dienen van het beste belang van onze klanten, zonder externe invloeden of belangenverstrengeling. Als je op zoek bent naar zorgvastgoed financiering, kun je erop vertrouwen dat we jouw doelstellingen centraal stellen in het hele proces. Ons doel is om financiering te verstrekken die specifiek is afgestemd op de behoeften van zorgvastgoedprojecten. Of het nu gaat om het bouwen van nieuwe faciliteiten, het renoveren van bestaande gebouwen of het uitbreiden van zorgcapaciteit, we begrijpen de complexiteit van deze projecten en bieden oplossingen die rekening houden met budgettaire en operationele overwegingen. We streven altijd naar de meest gunstige voorwaarden, zodat zorginstellingen hun missie kunnen voortzetten om hoogwaardige zorg te bieden aan patiënten en bewoners.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Vragen over EEN zorgvastgoed financiering?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor zorgvastgoed financiering bij Bankkraft? Ons team van experts staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van gedetailleerde informatie over de beschikbare financieringsopties. We begrijpen dat zorgvastgoedprojecten vaak complex zijn en specifieke kennis en ervaring vereisen. Daarom bieden we een persoonlijke aanpak waarbij we samenwerken om financieringsoplossingen op maat te creëren die voldoen aan de eisen en doelstellingen van jouw zorginstelling. Of je nu een non-profitorganisatie bent die haar faciliteiten wil uitbreiden, een particuliere zorgverlener die kwalitatieve zorg wil verbeteren, of een investeerder die kansen ziet in zorgvastgoed, Bankkraft kan je begeleiden bij het realiseren van jouw project. Onze focus ligt op het ondersteunen van zorginstellingen om hoogwaardige zorg te blijven bieden en te blijven groeien in lijn met de veranderende behoeften van de samenleving. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over hoe wij jou kunnen helpen met zorgvastgoed financiering en het versterken van de gezondheidszorginfrastructuur.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>