Zorgvastgoed financiering nodig?

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om een zorgvastgoed financiering te realiseren? Ben je op zoek naar een zakelijke financierder, die graag mee gaat in jouw wensen en ideeën voor een zorgvastgoed financiering? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Wij zijn gespecialiseerd in zorgvastgoed financiering en helpen je graag bij het realiseren van jouw project. Bij Bankkraft kunnen investeerders al vanaf kleine bedragen investeren in zorgvastgoedprojecten, waardoor de investering toegankelijker wordt voor een breder publiek. Vandaag de dag zijn banken niet happig op het financieren van een zorgvastgoed project en kan het lastig worden om een lening te ontvangen. Door in contact te komen met de specialisten van Bankkraft kunnen wij misschien wel jouw doelen behalen. Bankkraft is een crowdfunding-platform dat zich richt op zorgvastgoed financiering. Wij brengen zorgaanbieders, vastgoedbeleggers en particuliere investeerders bij elkaar om te investeren in zorgvastgoedprojecten. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We staan je graag te woord en denken graag met je mee.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor zorgvastgoed financierINGEN

Bankkraft is een 100% onafhankelijk crowdfunding-platform, dat zich richt op financieringen met een sociale impact. Het doel van Bankkraft is om financieringen te realiseren voor social impact bedrijven en projecten, met de beste voorwaarden voor de klant. Wanneer je een zorgvastgoed financiering wilt realiseren met Bankkraft, doorloop je een aantal stappen. Allereerst zal er een uitgebreide analyse worden uitgevoerd van jouw project. Hierbij wordt gekeken naar de kwaliteit van de zorg, de locatie, de huurders en de financiële haalbaarheid van het project. Op basis van deze analyse wordt bepaald of jouw project geschikt is voor financiering via Bankkraft. Wanneer jouw zorgvastgoed project geschikt is voor financiering via Bankkraft, zal er een projectpagina worden opgesteld op het platform van Bankkraft voor een zorgvastgoed financiering. Hier zullen wij voor jouw pitchen en zo goed mogelijk jouw idealen overbrengen op onze grote groep van investeerders.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Vragen over EEN zorgvastgoed financiering?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een financiering voor jouw zorgvastgoed project? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Bankkraft biedt een persoonlijke aanpak, waarbij jij altijd centraal staat. Wist je dat je bij ons niets hoeft te betalen als wij toch geen financiering weten te realiseren? Door een afspraak in te plannen bij Bankkraft voor een zorgvastgoed financiering, kunnen wij je alle voordelen uitleggen die wij je aanbieden. Wij zijn geen bank, maar wij gaan voor jou op zoek naar de beste financiële tussenpersoon. Neem contact met ons op en laat je informeren.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>