Zorgvastgoed financiering nodig?

Heb je grootse plannen om bijvoorbeeld een gezondheidscentrum te realiseren, een zorgboerderij te kopen of om een kantoorpand om to vormen tot zorgappartementen? Banken tonen vaak weinig interesse in zorgvastgoed financiering. Gelukkig zijn er andere partijen die júist wel willen investeren in zorgvastgoed.

Samenwerken

waarom bankkraft?

Bankkraft weet voor jouw project de juiste financiers te vinden. Bankkraft realiseert financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Als je zelf je zorgvastgoed financiering wil regelen kost je dat veel tijd en bovendien levert het veel stress en onzekerheid op. Met onze ervaring en expertise gaan wij graag aan de slag om de zorgvastgoed financiering voor jouw project te realiseren. Uiteindelijk is geld slechts een middel om je (sociale) doel te bereiken en daarom zetten wij ons graag in om jouw zorgvastgoed financiering te realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Bankkraft is 100% onafhankelijk en bij ons staat jouw belang voorop! Jij kunt je richten op je core business terwijl wij met het financieringsplan aan de slag gaan. Natuurlijk horen we hiervoor eerst graag in een persoonlijk gesprek wat jouw plannen precies zijn. Dit kan ook online of telefonisch. Jouw enthousiasme helpt ons om met nog meer overtuiging financiers te bewegen om te investeren in jouw project. 

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor zorgvastgoed financierINGEN

Bankkraft maakt voor jou een financieringsplan op maat waarin de financiers alle antwoorden vinden op de vragen die ze hebben. In dit financieringsplan presenteren wij jouw project met de benodigde financiële prognoses. We leggen vervolgens dit plan neer bij de financiers die wij hebben geselecteerd. Dit zijn financiers die willen investeren in projecten die een bijdrage leveren aan de verbetering van de maatschappij, het milieu en het welzijn van mensen. Uit de aanbiedingen die volgen kiezen wij de beste partij!

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Vragen over EEN zorgvastgoed financiering?

Je zult ervaren dat wij van een persoonlijke aanpak houden en snel kunnen schakelen. We houden het graag eenvoudig voor onze klanten en je hoeft niet bang te zijn voor ingewikkelde constructies. We realiseren jouw financiering met duidelijkheid, expertise en daadkracht. Net als jij willen we graag ons steentje bijdragen om de wereld een stukje beter te maken en dat doen wij op de manier waar wij goed in zijn: het regelen van financieringen. Wij hebben al voor diverse projecten de financiering voor elkaar gekregen en ook voor jouw project gaan wij graag aan de slag. Als het ons niet lukt om de financiering rond te krijgen dan hoef je (bijna) niets te betalen. Als je nog vragen hebt dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>