Social impactfinanciering  nodig?

Ben je op zoek naar een manier voor het financieren voor jouw droom? Ben je op zoek naar een bedrijf dat het zoeken van een social impactfinanciering van je over neemt? Zoek dan niet verder.

Samenwerken

waarom bankkraft?

Wij heten je van harte welkom bij Bankkraft. Bankkraft weet als geen ander dat vandaag de dag de banken niet happig zijn op het financieren van een nieuw project. Bankkraft denkt daar anders over. Wij bieden de uitkomst waar je naar op zoek bent voor een social impact financiering! Het is onze taak en ons doel om een financiering te realiseren voor social impact bedrijven en projecten. Wij willen net als jij graag een bijdrage leveren aan een betere wereld en dat doen we door te doen waar wij goed in zijn: het regelen van financieringen. Voor het inzetten van onze diensten hoef je maar één ding te doen; neem contact op met één van onze specialisten. Wij luisteren graag naar jouw doelen en jouw overtuiging om ons team hard voor je te laten werken. Voor het inzetten van social impact financieringen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zien je aanvraag voor een social impactfinanciering graag tegemoet. 

Check de voorbeelden

Hoe werkt een Social impactfinanciering?

Bankkraft is 100% onafhankelijk en heeft maar één doel voor ogen: jouw financiering regelen met de best mogelijke voorwaarden! We bieden een persoonlijke aanpak en schakelen snel met betrekking tot een social impact financiering. Om een social impactfinanciering van mooie sociale projecten te regelen ben je bij ons aan het juiste adres. Bankkraft zet zich graag in om jouw financiering te realiseren. Door ons in te schakelen is de kans een stuk groter dat je de financiering rond krijgt voor jouw project. Onze aanpak is persoonlijk en wij schakelen snel en duidelijk. Wij luisteren graag naar jouw idealen, zodat wij uiterst gemotiveerd financiers kunnen overtuigen om te investeren in jouw project. Wij werken te allen tijde met een stappenplan. Allereerst nodigen wij je uit voor een gesprek. We nemen je plannen door en ontdekken welke financieringsmogelijkheden er zijn. Daarna gaan wij aan de slag om een social impactfinanciering voor jouw project te realiseren.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Meer weten over een social impactfinanciering plan?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het uit handen nemen van een social impact financieringen? Wij vertellen je daar graag meer over. Daarnaast horen wij graag hoe jij ons enthousiast vertelt over jouw plannen, zodat wij met volle overtuiging financiers warm kunnen maken voor jouw project. Plan vrijblijvend een afspraak met ons in, zodat we samen kunnen sparren over social impact financieringen. Om duurzame veranderingen te realiseren is sociale en maatschappelijke impact nodig. Jij kunt je richten op je core business en wij zorgen ervoor dat de financiering rond komt. 

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>