Social impactfinanciering  nodig?

Ben je op zoek naar social impact financiering? Ben je op zoek naar een kredietverstrekker, die jouw social impact financiering een boost kan geven? Ben je op zoek naar een bedrijf of investeerder die met je meedenkt en gelooft in jouw project? Zoek dan niet verder. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

We koppelen je bij Bankkraft graag aan de juiste personen. Wij weten als geen ander dat banken en andere financiële organisaties vaak niet thuis geven als het gaat om de financiering van sociale projecten of er worden  hoge rentes gevraagd. Bankkraft biedt hierin de uitkomst. Bankkraft werkt volgens een stappenplan. Allereerst nodigen wij je uit voor een gesprek. Dit kan online, telefonisch of onder het genot van een kop koffie. We nemen je plannen door en ontdekken welke financieringsmogelijkheden er zijn. Aan de hand van jouw businessplan kunnen wij een duidelijke en motiverende pitch geven aan onze contact personen. Bankkraft is 100% onafhankelijk en wij hebben maar één doel: de financiering van jouw project te realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Uit de aanbiedingen die vervolgens binnenkomen kiezen wij de beste partij. Bespaar jezelf tijd en stress en laat een social impact financiering van je project over aan Bankkraft.

Check de voorbeelden

Hoe werkt een Social impactfinanciering?

In de loop van de jaren is Bankkraft bij verschillende circulaire, duurzame en sociaal bedrijven en projecten betrokken. Wij hebben onder andere de overname van een sportschool en zonnepanelen voor een zorgboerderij gerealiseerd. Wij kunnen het ons voorstellen dat je liever geen lening aan wilt gaan, maar een financiering is soms wel nodig en fijn om verder te komen. Bankkraft realiseert financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Oftewel: alles wat een bijdrage levert aan verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. Ook voor het vinden van een social impact financiering kan je bij ons aankloppen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het een hele klus is om een goede investeerder te vinden. Doordat wij onze kennis en jarenlange ervaring in kunnen weten wij als geen ander hoe wij aan de slag moeten gaan voor jouw project. Bankkraft kan je de realisatie aanbieden van jouw gewenste financiering. Wij gaan op zoek naar de best mogelijke voorwaarden en de minst hoge rente. We nodigen je graag uit voor een gesprek om je wensen en doelen te bespreken. Na aanleiding van een gesprek kunnen wij de juiste stappen zetten. Onze aanpak is persoonlijk en wij schakelen snel. Wij luisteren graag naar jouw idealen zodat wij gemotiveerd financiers kunnen overtuigen om te investeren in jouw project.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Meer weten over een social impactfinanciering plan?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het uit handen nemen van een social impact financieringen? Wij vertellen je daar graag meer over. Daarnaast horen wij graag hoe jij ons enthousiast vertelt over jouw plannen, zodat wij met volle overtuiging financiers warm kunnen maken voor jouw project. Plan vrijblijvend een afspraak met ons in, zodat we samen kunnen sparren over social impact financieringen. Om duurzame veranderingen te realiseren is sociale en maatschappelijke impact nodig. Jij kunt je richten op je core business en wij zorgen ervoor dat de financiering rond komt. 

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>