Financiering Zonnepanelen 

Financiering zonnepanelen vakgarage lamme

Vakgarage Lamme heeft recentelijk het pand dat werd gehuurd gekocht. Eigenaar Jan Lamme wilde hier later nog zonnepanelen op laten plaatsen. Hierdoor kon hij een aanzienlijke besparing realiseren en bijdragen aan de energietransitie.

Als autobedrijf is het belangrijk om voldoende liquide middelen te hebben voor onder andere de inkoop van auto’s. Omdat er ook net geïnvesteerd was in de aankoop van het pand was financiering van de zonnepanelen een goede oplossing. Helemaal omdat de investering binnen enkele jaren is terug verdiend.

Flexibele financiering

Jan Lamme heeft daarom Bankkraft ingeschakeld om op zoek te gaan naar financiering voor de zonnepanelen. Hierbij was de wens om een flexibele financiering te vinden om ook tussentijds extra te kunnen aflossen. Bij reguliere banken of leasemaatschappijen is dit vaak niet mogelijk. Uiteindelijk is een geschikte partij gevonden die de financiering tegen flexibele voorwaarden heeft verstrekt. Tijdens het traject heeft Bankkraft Jan Lamme ook nog gewezen op de subsidiemogelijkheden en de aanvraag hiervoor gedaan.

 De zonnepanelen wekken inmiddels ongeveer 26.000 Kwh aan groene stroom per jaar op. Dit scheelt zo’n € 10.000 per jaar aan energiekosten. En er is een subsidie van bijna € 5000 ontvangen.

Jan Lamme

Vakgarage Lamme

'Ik ben zeer tevreden over Roy Gerrits van Bankkraft. Hij communiceert duidelijk en dat is erg prettig. Ik beveel hem zeker aan!'


Over vakgarage lamme

Vakgarage Lamme in Loosdrecht is een familiebedrijf dat als sinds 1978 bestaat. In 2007 heeft Jan Lamme het bedrijf van zijn ouders overgenomen. Het is een all-round garagebedrijf dat verkoop en onderhoud doet van alle merken. Men is aangesloten bij de garageformule Vakgarage. Service, vakmanschap en een persoonlijke benadering zijn belangrijke pijlers binnen het bedrijf.

Telefonisch overleggen over jouw situatie?


>