Financiering Sociale onderneming apparel design 

Financiering voor opschaling Sociale Onderneming Apparel Design

Sociale onderneming Apparel Design had dringend behoefte aan een grotere locatie en werkkapitaal om verder door te groeien. Hiermee kunnen ze meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een goede werkplek bieden en nog meer impact maken.

lastig om financiering te krijgen

Ondernemers Wendy en Sharvan hadden zelf al diverse pogingen gedaan om financiering te krijgen maar ze liepen telkens tegen een muur op. Ondanks het feit dat ze een van de winnaars van de Ignite Award zijn!

Apparel Design is een jong bedrijf en recentelijk omgezet in een BV. Hierdoor was het lastig de juiste inzage in de cijfers te geven. Daarnaast was het moeilijk om aan te tonen dat de groei ook echt gerealiseerd gaat worden en te bepalen hoeveel geld er nu echt nodig is.

Toch gelukt!

Bankkraft heeft geholpen met het vaststellen van het juiste financieringsbedrag, het opstellen van de begroting, het maken van een financieringsaanvraag en de contacten met geldverstrekkers. Samen met de ervaring en ondernemerskwaliteiten van Wendy en Sharvan, heeft dit geleid tot een goed financieringsaanbod. Hierdoor kan Apparel Design verhuizen naar een grotere locatie, de productie opschalen en de sociale impact vergroten.

'We kwamen min of meer bij toeval in contact met Roy doordat we de eerste babystapjes aan het zetten waren in de wereld van fondsen, investeerders en financiers. Na het winnen van een IGNITE award als sociaal en duurzaam productie atelier in de textiel hadden we nog extra investeringsgeld nodig om onze impact- en groeidoelstellingen verder vorm te geven.

Samen met Roy zijn we aan de slag gegaan om onze financieringsbehoefte en investeringsvraag goed op papier te krijgen. Wat waren we blij met zijn hulp en ondersteuning hierin. Zelf was dit ons nooit gelukt!'

Over apparel design

Apparel Design is een duurzaam kleding productie atelier waar iedereen welkom is die om wat voor reden dan ook aan de zijlijn van de (reguliere) arbeidsmarkt is komen te staan. Enerzijds begeleidt men mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en anderzijds produceert men duurzame kleding. Apparel Design produceert voor diverse labels op het gebied va kleding, tassen en wonen. En daarnaast hebben ze hun eigen duurzame textielcollectie: www.appareldesign.nl

Telefonisch overleggen over jouw situatie?


>