Crowdfunding zonne energie nodig?

Heb je de ambitie om een zonne energie project op te zetten? Wil je dit financieren door middel van crowdfunding? Bankkraft staat klaar om jouw crowdfunding zonne energie project te steunen. Misschien heb je zelf al geprobeerd om crowdfunding te realiseren voor jouw project en loop je tegen een aantal zaken aan.

Samenwerken

waarom bankkraft?

Het kost veel tijd en energie om een financiering voor een sociaal project rond te krijgen. Bankkraft neemt alles voor je uit handen zodat jij je kunt bezighouden met de zaken die meer bij jou passen. Dit voorkomt stress en bespaart tijd. Wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren van financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Wij zijn 100% onafhankelijk en wij hebben maar één doel: jouw financiering realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Geld zien wij als een middel om (sociale) doelen te bereiken. Bankkraft financiert bedrijven en projecten voor alles dat bijdraagt aan verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. Ook wij dragen graag ons steentje bij aan een betere wereld die ook leefbaar is voor toekomstige generaties. Dit doen wij op de manier waar wij goed in zijn: het regelen van financieringen waartoe ook het opzetten van crowdfunding zonne energie behoort.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor crowdfunding zonne energie?

Als je ons benadert voor crowdfunding zonne energie dan gaan wij eerst met je in gesprek. Dit kan een persoonlijk, online of telefonisch gesprek zijn. Het ligt eraan waar jouw voorkeur naar uitgaat. Als jij ons enthousiast vertelt wat jouw plannen zijn dan kunnen wij met des te meer overtuiging financiers over de streep halen om deel te nemen aan crowdfunding. We maken een financieringsplan waarin wij jouw zonne energie project presenteren. Met jouw input stellen we de benodigde financiële prognose op. Deze is altijd op maat en niet meer of minder dan nodig. Vervolgens leggen wij het financieringsplan neer bij geselecteerde financiers. Uit de aanbiedingen die wij ontvangen kiezen wij de beste partij(en).

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Meer weten over crowdfunding zonne-energie?

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op. Wij vertellen je graag meer over onze aanpak. Wij hebben een persoonlijke aanpak en kunnen snel schakelen. Overbodige ingewikkelde constructies hoef je van ons niet te verwachten, wij houden het graag eenvoudig voor jou én de financiers. Met onze ervaring, expertise, duidelijkheid en daadkracht gaan wij graag aan de slag voor jouw crowdfunding zonne energie. Als wij de financiering niet kunnen realiseren dan hoef je (bijna) niets te betalen.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>