Crowdfunding zonne energie nodig?

Ben je op zoek naar financiering voor jouw crowdfunding zonne energie project? Ben je op zoek naar een zakelijke financierder, die alles uit de kast trekt om jouw crowdfunding zonne energie te starten? Zoek dan niet verder. Bij Bankkraft ben je aan het juiste adres. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Wij zijn een 100% onafhankelijke financiƫle dienstverlener, die gespecialiseerd is in het ondersteunen van bedrijven en projecten die een positieve impact hebben op de maatschappij en het milieu. Wij nemen de taak van het vinden van financiering voor jouw crowdfunding zonne energie project graag van je over, zodat jij je kunt concentreren op andere taken binnen jouw project. Wij begrijpen dat het vinden van financiering voor een crowdfunding zonne energie project een uitdagende onderneming kan zijn. Het kan soms lastig zijn om financiering te vinden voor projecten, vooral als veel banken terughoudend zijn. De moed kan in je schoenen zakken. Bankkraft biedt een persoonlijke aanpak, waarbij we met jou in gesprek gaan over jouw business plan. We willen meer weten wat je wilt bereiken met jouw project. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw doelen kunnen betekenen? Neem direct een kijkje op deze website of neem contact met ons op. We staan je graag te woord.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor crowdfunding zonne energie?

Je wil geen lening voor je bedrijf, maar financiering is soms nodig om verder te komen. Het is van belang dat je dit dan ook goed regelt. Door in contact te komen met Bankkraft heb je een goede partij gevonden. Ons doel is om jouw financiering voor een zonne energie crowdfunding te realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Wij realiseren financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Oftewel alles wat een bijdrage levert aan verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. Door met ons te werken kun je er zeker van zijn dat jouw financieringsaanvraag wordt ondersteund door een team van experts dat weet hoe ze jouw project het beste kunnen presenteren. Onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van financiering stelt ons in staat om de juiste partijen te vinden om jouw crowdfunding zonne energie project te ondersteunen. 

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Meer weten over crowdfunding zonne-energie?

Bij Bankkraft houden we graag korte lijnen met klanten. Ben je op zoek naar financiering voor jouw crowdfunding zonne energie project? Neem dan contact op met Bankkraft en krijg de beste voorwaarden voor financieringen met een sociale impact. Wij schakelen snel en zorgen ervoor dat jouw financieringsaanvraag tot in de puntjes wordt verzorgd.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>