Crowdfunding zonne energie nodig?

Wil je een zonne energie park opzetten? Heb je het idee om meer zonne energie om te zetten door middel van een tof project? Wil je een crowdfunding zonne energie starten zodat je je project kan financieren? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Wij begrijpen goed dat je geen lening wilt voor je project, maar dat een financieel steuntje in de rug een goede stap voorwaarts kan zijn. Door op zoek te gaan naar de mogelijkheden voor een crowdfunding zonne energie ben je bij Bankkraft aan het juiste adres. Bankkraft staat klaar om jouw crowdfunding zonne energie project te steunen. Wij doen er alles aan om de juiste stappen te ondernemen om jouw project een goede boost te geven. We gaan op zoek naar de juiste investeerders tegen de best mogelijke voorwaarden. Doordat wij 100% onafhankelijk zijn, maakt het voor ons niet uit welke investeerder voor jou het beste is. Wij willen het beste voor jou. Bankkraft is ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met de expertise financieren kan Bankkraft daar samen met jou een bijdrage aan leveren. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat we voor jouw crowdfunding zonne energie kunnen betekenen? We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor crowdfunding zonne energie?

Bankkraft realiseert financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Als je zelf een crowdfuning wilt regelen kost je dat veel tijd en bovendien levert het veel stress en onzekerheid op. Bankkraft neemt deze onzekerheid en stress graag bij je weg. Wij plannen graag een kop koffie met je in om je wensen te bespreken. Uiteraard kunnen we ook telefonisch of via een online meeting je doelen en wensen bespreken. Nadat wij je wensen hebben gehoord, gaan wij graag aan de slag om een financieringsplan op te zetten. Hierdoor presenteren wij jouw zonne energie project. Met jouw input stellen we de benodigde financiƫle prognose op en kunnen we een duidelijk plan overhandigen aan onze contactpersonen. Jij kan je ondertussen richten op je core business, terwijl wij met het financieringsplan aan de slag gaan.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Meer weten over crowdfunding zonne-energie?

Wil je meer weten over onze stappenplannen? Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan je graag te woord en luisteren graag naar jouw wensen en doelen voor een crowdfunding zonne energie. Jouw enthousiasme helpt ons om met nog meer overtuiging financiers te bewegen om te investeren in jouw project.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>