Zorgvastgoed FINANCIEREN?

Wil je meer weten over zorgvastgoed financieren? Of wil je juist meer weten over het realiseren van een financieel zorgvastgoed budget, zodat je door kan gaan met jouw project? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Als ondernemer wil je vooruit en soms heb je daarvoor extra financiële middelen nodig. Maar het aanvragen van financiering kan een hoop stress en onzekerheid opleveren. Bij Bankkraft nemen we deze onrust voor je uit handen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het vinden van de juiste financieringspartij of het aanleveren van de juiste documentatie. Bankkraft neemt alles uit handen en zorgt voor een financieringsplan op maat van jouw bedrijf of project. Met volle overtuiging worden financiers warm gemaakt voor jouw project. En door de persoonlijke aanpak en snelle schakeling van Bankkraft wordt jouw financiering snel gerealiseerd. Bankkraft richt zich op financieringen voor social impact bedrijven en projecten, aangezien wij geloven dat deze projecten een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Je kunt direct contact met ons opnemen.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor zorgvastgoed financieren

Het financieren van zorgvastgoed is de laatste jaren steeds populairder geworden. Vandaag de dag neemt de behoefte aan geschikte zorglocaties toe. De bouw en ontwikkeling van zorgvastgoed vereist een behoorlijke investering. Het is dan ook niet altijd gemakkelijk om de financiering rond te krijgen. Banken en andere financiële instellingen zijn over het algemeen terughoudend als het gaat om het financieren van zorgvastgoed. Gelukkig is daar Bankkraft. Bankkraft is er speciaal voor ondernemers zoals jij, met maar één doel: je financiering realiseren tegen de best mogelijke voorwaarden. Wij gaan graag aan de slag voor duurzame en sociaal betrokken bedrijven en projecten. 

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

100% onafhankelijke bemiddeling voor uw zorgvastgoed financieringen

Bankkraft is 100% onafhankelijk en heeft als doel jouw financiering te regelen met de best mogelijke voorwaarden. Wij bieden een persoonlijke aanpak en schakelen snel. Bankkraft gaat graag met jou in gesprek over je plannen. Dit kan telefonisch, online of face to face. Tijdens dit gesprek horen wij graag hoe jij enthousiast vertelt over jouw plannen, zodat wij met volle overtuiging financiers warm kunnen maken voor jouw project. Het inschakelen van Bankkraft biedt vele voordelen. Zo bespaart het tijd en stress, aangezien Bankkraft alle vragen en problemen op zich neemt en zich volledig richt op het regelen van de financiering van jouw project. Daarnaast biedt Bankkraft een persoonlijke aanpak en schakelen wij snel. Het zorgvastgoed financieren-plan wordt op maat gemaakt van jouw project en bevat alle benodigde financiële prognoses.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>