Zorgvastgoed FINANCIEREN?

Heb je plannen om binnen het zorgvastgoed aan de slag te gaan? Zoek je een financier die jouw zorgvastgoed wil financieren? Bankkraft weet voor jou de juiste financiers te vinden! Banken tonen vaak weinig interesse in zorgvastgoed financieren dus is het een uitdaging om de juiste partijen te vinden.

Samenwerken

waarom bankkraft?

Bankkraft zet zich graag in om jouw financiering te realiseren zodat jij bijvoorbeeld dat kantoorpand kan herontwikkelen tot zorgappartementen of die zorgboerderij kunt kopen. Wij realiseren financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Voor alles wat een bijdrage kan leveren aan verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen is het lastig om de financiering rond te krijgen. Wij hebben al voor veel sociale projecten de financiering kunnen regelen. Als je ons inschakelt bespaart jou dat veel tijd en stress. Alle vragen en problemen komen op ons bordje terecht; wij nemen je alles uit handen. Jij kunt je richten op je core business terwijl wij aan de slag gaan met de financiering van jouw project. Bankkraft is 100% onafhankelijk en heeft maar één doel voor ogen: jouw financiering regelen met de best mogelijke voorwaarden! We bieden een persoonlijke aanpak en schakelen snel.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor zorgvastgoed financieren

Je wilt natuurlijk graag weten hoe wij te werk gaan. Allereerst gaan we met jou in gesprek over je plannen. Dit kan telefonisch, online of face to face. Wij horen graag hoe jij ons enthousiast vertelt over jouw plannen zodat wij met volle overtuiging financiers warm kunnen maken voor jouw project. Dit doen wij door een financieringsplan op maat van jouw bedrijf of project te presenteren waarin de benodigde financiële prognoses zijn opgenomen. Daarna is het wachten op de aanbiedingen waaruit wij de beste partij kiezen. Door ons in te schakelen is de kans een stuk groter dat je de financiering rond krijgt voor jouw project.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Vragen over zorgvastgoed financieringen?

Je kunt met al je vragen bij ons terecht. Plan een afspraak zodat we kunnen sparren. Om duurzame veranderingen te realiseren is sociale en maatschappelijke impact nodig. Iedereen die hier een steentje aan bij wil dragen ondersteunen wij graag. Mocht het ons niet lukken om de financiering rond te krijgen dan betaal je (bijna) niks. Wij houden het graag eenvoudig en je hoeft daarom niet bang te zijn voor ingewikkelde constructies. We zorgen ervoor dat jij en de financiers het snappen. Met onze expertise, duidelijkheid en daadkracht gaan we jouw financiering realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>