Sociale kredietverstrekker nodig?

Wil je een ambitieus sociaal project starten en lukt het je niet om een financier te vinden? Banken en andere financiƫle instellingen zijn niet snel bereid om sociale projecten te financieren of er worden hoge rentes gevraagd. Een sociale kredietverstrekker is dan de oplossing maar hoe vind je die?

Samenwerken

waarom bankkraft?

Bankkraft heeft het antwoord. Bankkraft realiseert financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Wij hebben jarenlange ervaring en hebben al voor vele mooie sociale projecten de financiering kunnen regelen. Ook voor jouw project zetten wij onze expertise graag in om de juiste sociale kredietverstrekker te vinden. Het aanvragen van een financiering kost veel tijd en geeft veel stress. Je kunt dit allemaal voorkomen door een deskundige in te schakelen.

Wij weten bij welke partijen wij moeten aankloppen en hoe wij jouw project goed moeten presenteren. Jij je kunt je bezig houden met waar jij goed in bent en dan doen wij waar wij goed in zijn: het regelen van financieringen. Onze visie is dat geld slechts een middel is om (sociale) doelen te bereiken. Wij ondersteunen graag iedereen die een bijdrage levert aan verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. Bankkraft is 100% onafhankelijk zodat je ons volledig kunt vertrouwen.

Check de voorbeelden

Hoe werkt een sociale kredietverstrekker?

Als je ons inschakelt om een sociale kredietverstrekker te vinden voor jouw project dan gaan wij als volgt te werk. Allereerst nodigen wij je uit voor een gesprek waarin je ons alles over je plannen vertelt. Jouw enthousiasme motiveert ons om financiers te overtuigen om krediet te verstrekken aan jouw project. Dit gesprek kan online, telefonisch of face to face plaatsvinden. We maken een financieringsplan waarin wij jouw bedrijf of project presenteren. Hierin zijn ook de benodigde financiƫle prognoses opgenomen. Deze zijn altijd op maat. Dit financieringsplan leggen wij neer bij geselecteerde financiers die vervolgens met een aanbieding komen. Hieruit kiezen wij de beste partij.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Vragen over onze sociale kredietverstrekker?

Als je meer wilt weten over onze aanpak dan kun je altijd bij ons terecht. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Wij bieden een persoonlijke benadering en onze communicatie is helder en transparant. Je hoeft niet bang te zijn voor ingewikkelde constructies want wij houden het graag eenvoudig voor onze klanten. Met onze expertise, ervaring, duidelijkheid en daadkracht gaan we jouw financiering realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Wij helpen je graag om je sociale doel te verwezenlijken omdat wij ook graag ons steentje bijdragen aan een betere wereld!

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>