Sociale kredietverstrekker nodig?

Ben je op zoek naar een sociale kredietverstrekker? Wil je geen lening afsluiten, maar geef je de voorkeur aan een sociale kredietverstrekker? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. Bankkraft biedt jou graag zijn diensten aan in het vinden van een passende sociale kredietverstrekker. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Bankkraft realiseert financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Of: alles wat een bijdrage levert aan verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. Denk hierbij aan het opzetten van een crowdfunding voor een zonnepark, het starten van een zorgboerderij of het realiseren in zorgvastgoed. Wij weten als geen ander dat het veel tijd kost en energie om een financiering voor een sociaal project rond te krijgen. Bankkraft neemt het vinden van een maatschappelijk kredietverstrekker voor je uit handen, zodat jij je kunt bezighouden met de zaken die meer bij jou passen. Wij gaan op zoek naar de passende contacten die geïnteresseerd kunnen zijn in jouw project. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en welke lijntjes wij uit kunnen gooien? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Ook staan wij je graag te woord en denken we met je mee over de passende mogelijkheden. We zien je aanvraag voor een kop koffie of een telefonisch gesprek graag tegemoet.

Check de voorbeelden

Hoe werkt een sociale kredietverstrekker?

Bankkraft heeft jarenlange ervaring met het realiseren van financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Wij zijn 100% onafhankelijk en wij hebben maar één doel: jouw financiering realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Doordat wij 100% onafhankelijk gaan wij op zoek naar de beste voorwaarden voor jouw project. Wij weten dat banken niet echt enthousiast worden van projecten. Bankkraft daarin tegen wel. Bankkraft realiseert exclusief financiering voor circulaire, duurzame en sociaal betrokken bedrijven en projecten. Wij kiezen de beste voorwaarden voor financieringen met een maatschappelijke impact. Het kost veel tijd en energie om een financiering voor een sociaal project rond te krijgen. Bankkraft regelt het allemaal voor je. Door onze korte lijnen met onze klanten kunnen wij snel schakelen met onze klanten. Daarnaast houden wij het graag simpel, eenvoudig en helder, en we doen dat door een duidelijke communicatie met jou te onderhouden. We bieden een persoonlijke aanpak. Het kan zijn dat, ondanks dat wij onze uiterste best doen, toch geen goede kredietverstrekker kunnen vinden. Als Bankkraft de financiering niet realiseert, betaal je (bijna) niks.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Vragen over onze sociale kredietverstrekker?

Als je meer wilt weten over onze aanpak dan kun je altijd bij ons terecht. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Wij bieden een persoonlijke benadering en onze communicatie is helder en transparant. Je hoeft niet bang te zijn voor ingewikkelde constructies want wij houden het graag eenvoudig voor onze klanten. Met onze expertise, ervaring, duidelijkheid en daadkracht gaan we jouw financiering realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Wij helpen je graag om je sociale doel te verwezenlijken omdat wij ook graag ons steentje bijdragen aan een betere wereld!

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>