Sociale kredietverstrekker nodig?

Ben je op zoek naar een sociale kredietverstrekker? Wil je geen lening afsluiten, maar geef je de voorkeur aan een sociale kredietverstrekker? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. Bankkraft biedt jou graag zijn diensten aan in het vinden van een passende sociale kredietverstrekker. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Bankkraft is meer dan zomaar een financiële instelling; we zijn een sociale kredietverstrekker met een diepgaande toewijding aan het creëren van een positieve impact op de maatschappij. Ons fundament rust op het idee dat financiën een krachtig instrument kunnen zijn om sociale verandering te stimuleren en duurzame groei te bevorderen. Als sociale kredietverstrekker richten we ons op het financieren van bedrijven en projecten die niet alleen winstgevend zijn, maar ook bijdragen aan het welzijn van mensen, het milieu en de samenleving als geheel. Als je op zoek bent naar financiering met een sociale impact, of het nu voor zonnepanelen, groene technologieën of andere sociale projecten is, staan wij klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw doelen en het maken van een positieve verandering in de wereld.

Check de voorbeelden

Een onafhankelijke sociale kredietverstrekker..?

Een van onze kernprincipes is onafhankelijkheid. Bankkraft opereert volledig onafhankelijk van externe invloeden, wat betekent dat onze besluitvorming uitsluitend gericht is op het dienen van het algemeen belang en het realiseren van sociale doelen. We hebben geen verborgen agenda's, en onze financiële middelen worden ingezet om projecten te ondersteunen die een positieve verandering teweegbrengen. Onze expertise strekt zich uit tot diverse sectoren, maar we hebben een bijzondere focus op duurzame energieprojecten zoals zonneparken, omdat we geloven dat de overgang naar schone energie cruciaal is voor een duurzame toekomst. Het financieren van zonnepanelen en andere hernieuwbare energie-initiatieven stelt ons in staat om bij te dragen aan de vermindering van de klimaatverandering en de bevordering van groene technologieën.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Waarom Bankkraft?

Wat Bankkraft echt onderscheidt, is onze toewijding aan het leveren van de beste voorwaarden voor financieringen met een sociale impact. We begrijpen dat het verkrijgen van financiering vaak een obstakel kan zijn voor bedrijven en projecten met nobele doelstellingen. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om financieringsoplossingen te structureren die gunstig zijn en passen bij hun specifieke behoeften en doelen. Of het nu gaat om gunstige rentetarieven, flexibele terugbetalingsopties of andere voordelen, we streven altijd naar het bieden van de meest gunstige financiële voorwaarden. Bij Bankkraft houden we van eenvoud. We begrijpen dat financiële transacties soms ingewikkeld kunnen lijken, en we streven ernaar om het proces voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat onze klanten altijd goed geïnformeerd zijn en de juiste begeleiding krijgen om hun financieringsdoelen te bereiken. In een wereld waar financiële instellingen vaak als puur winst gedreven worden beschouwd, is Bankraft een lichtend voorbeeld van een sociale kredietverstrekker die ethiek en maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal stelt in haar activiteiten.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>