Social impact financiering  nodig?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van een social impact financiering? Ben je benieuwd wat wij voor jouw social impact project kunnen betekenen? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Bij Bankkraft ben je aan het juiste adres om jouw wensen en doelen te bespreken. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Wij gaan voor jou op zoek naar de beste social impact financiering. Als het gaat om het investeren in sociale impact, is Bankkraft een van de bekendste financiële instellingen die gespecialiseerd is in deze groeiende sector. Social impact financiering is een vorm van investeren, waarbij het rendement niet alleen wordt gemeten in financiële winst, maar ook in de positieve sociale of ecologische impact die het project genereert. Bankkraft biedt verschillende financieringsopties voor organisaties, die zich richten op sociale impact. Met een team van experts op het gebied van sociale impact financiering, helpt Bankkraft jouw organisatie om de juiste financieringen te vinden die bij jouw doelen en missie passen. Als je geïnteresseerd bent in sociale impact financiering, neem dan contact op met Bankkraft om te ontdekken hoe wij jouw project kunnen ondersteunen en helpen groeien.

Check de voorbeelden

Hoe werkt een Social impact financiering?

Bankkraft is een expert op het gebied van social impact financiering en biedt verschillende voordelen voor het realiseren van duurzame en maatschappelijk verantwoorde projecten. Een van de grootste voordelen van het werken met Bankkraft, is dat wij 100% onafhankelijk zijn in het vinden van de best mogelijke financieringsvoorwaarden voor jouw project. Het kan namelijk veel tijd en energie kosten om een financiering te vinden voor een sociaal en duurzaam project. Bankkraft neemt deze taak van je over, zodat jij je volledig kunt richten op andere aspecten van jouw project. Bankkraft heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van social impact financiering en kan daarom op zoek gaan naar de juiste partijen om jouw financiering voor bijvoorbeeld een social impact project te ondersteunen. 

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Social impact financiering met een breed netwerk

Door het uitgebreide netwerk van financiers en het team van experts dat weet hoe wij jouw project het beste kunnen presenteren, kan Bankkraft jouw project van begin tot eind ondersteunen. Bankkraft gaat graag met je in gesprek om over jouw business plan te praten en te horen wat je wilt bereiken met jouw project. Vervolgens zullen wij de financieringsmogelijkheden in kaart brengen en zoeken naar de beste opties. Ons team zal zelfs een professionele pitch voor je maken om te gebruiken bij het presenteren van jouw project aan de juiste investeerders. Bankkraft biedt volledige ondersteuning in social impact financiering.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>