Social impact bedrijf financieringen  nodig?

Ben je op zoek naar een bedrijf die een social impact kan financieren? Ben je op zoek naar een manier om social impact bedrijf financieringen te realiseren? Zoek dan niet verder.

Samenwerken

waarom bankkraft?

Wij heten je van harte welkom bij Brankkraft. Bankkraft weet voor jou namelijk de juiste financiers te vinden. Wij weten als geen ander dat vandaag de dag verschillende banken weinig interesse tonen in het financieren van een social impact. Bankkraft gaat graag voor je op zoek naar een passende oplossing. Bankkraft realiseert namelijk graag financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Door de jaren heen weten wij als geen ander hoe wij een social impact bedrijf financieringen moeten realiseren en slaan wij dan ook graag de handen ineen voor jouw vraagstukken. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij horen graag hoe jij ons enthousiast maakt over jouw plannen, zodat wij met volle overtuiging financiers warm kunnen maken voor jouw project. Wij zien je aanvraag voor een social impact bedrijf financiering graag tegemoet. 

Check de voorbeelden

Social impact bedrijf financieringen realiseren met Bankkraft

Bankkraft realiseert financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Oftewel: alles wat een bijdrage levert aan verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. Daarnaast zijn wij 100 % onafhankelijk en krijg je bij ons de beste voorwaarden voor financieringen met een sociale impact. Bankkraft is er speciaal voor jou met maar één doel: je financiering realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Doordat wij snel schakelen kunnen wij het eenvoudig houden voor onze klanten. Wij zijn duidelijk, transparant en onderhouden korte lijnen met onze klanten. We bieden een persoonlijke aanpak omdat wij geloven dat dat het beste werkt voor beide kanten. Als je ons inschakelt bespaart jou dat veel tijd en stress. Doordat wij over een effectieve aanpak beschikken voor het financieren in social impact, kunnen wij een financieringsplan op maat van jouw bedrijf of project op poten zetten. Wij nemen de presentatie over waarin wij de benodigde financiële prognoses hebben opgenomen. Door ons in te schakelen is de kans een stuk groter dat je de financiering rond krijgt voor jouw veelbelovende project. 

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Meer weten over social impact bedrijf financiering?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze diensten met betrekking tot een social impact bedrijf financiering? Je kunt met al je vragen bij ons terecht. Plan vrijblijvend een afspraak met ons in zodat we samen kunnen sparren. Met onze expertise, duidelijkheid en daadkracht gaan we jouw financiering realiseren. 

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>