MAATSCHAPPELIJK FINANCIEREN?

Heb je de wens om een mooi project te starten? Ben je op zoek naar een startkapitaal, maar wil je geen lening aangaan? Dan heeft Bankkraft voor jou dé oplossing voor maatschappelijk financieren! Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn bij wie je aan moet kloppen. Daarnaast komen de vragen opborrelen. Doe ik hier wel goed aan? Tegen welke voorwaarden sluit ik een financiering af? 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Om deze stress voor te zijn, kan je direct contact met Bankkraft opnemen. Wij nemen deze onzekerheid bij je weg. Wij gaan voor jou op zoek naar de beste financiering, die aansluit bij jouw project en/of bedrijf. Wij bieden je geen lening aan voor je project, maar wij gaan op zoek naar een manier voor maatschappelijk financieren. Bankkraft is 100% onafhankelijk en wij hebben maar één doel: de financiering van jouw project te realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Hierdoor kan jij je richten op de corebusiness van jouw bedrijf. Wij zijn een groot fan van maatschappelijke projecten en gaan dan ook graag met je om de tafel om de wensen voor maatschappelijk financieren te bespreken. Wij slaan onze handen ineen voor circulaire, duurzame en sociaal betrokken bedrijven en projecten.

Check de voorbeelden

Hoe werkt maatschappelijk financieren?

Banken en andere financiële organisaties zijn vaak niet happig als het gaat om de financiering van sociale projecten. Daarnaast worden er vaak hoge rentes gevraagd. Bankkraft biedt uitkomst! Samen met jou gaan we een gesprek aan om jouw wensen en plannen te bespreken voor maatschappelijk financieren. Allereerst nodigen we je uit voor een gesprek. Dit kan online, telefonisch of face to face. Wij ontdekken hierdoor samen welke financieringsmogelijkheden er zijn. Aan de hand van deze kennis en informatie gaan wij aan de slag om jouw financieringsplan op een goede en professionele wijze te presenteren. In een financieringsplan presenteren we jouw bedrijf of project. Daarbij hoort een financiële prognose die we met jouw input opstellen. Wij leggen het plan voor bij onze uitgekozen financiers en maken daarna een keuze met welke partij wij in zee willen gaan. Wij ontzorgen je van a tot z. Onze aanpak is persoonlijk en wij schakelen snel. Wij luisteren graag naar jouw idealen zodat wij uiterst gemotiveerd financiers kunnen overtuigen om te investeren in jouw project. Bankkraft werkt laagdrempelig en we houden het graag eenvoudig voor onze klanten.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Vragen over maatschappelijk financieren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor maatschappelijk financieren in gang te zetten? Je kan direct contact met ons opnemen. Plan direct een koffie met ons in om je wensen te bespreken.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>