MAATSCHAPPELIJK FINANCIEREN?

Wil je een mooi project starten met sociale impact en zoek je naar een financieringsmogelijkheid? Banken en andere financiële organisaties geven vaak niet thuis als het gaat om de financiering van sociale projecten of er worden  hoge rentes gevraagd. Bankkraft biedt uitkomst!

Samenwerken

waarom bankkraft?

Wij realiseren financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Om maatschappelijk financieren van mooie sociale projecten te regelen ben je bij ons aan het juiste adres. Bankkraft is 100% onafhankelijk en wij hebben maar één doel: de financiering van jouw project te realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Bespaar jezelf tijd en stress en laat het maatschappelijk financieren van je project over aan een deskundige: Bankkraft! Voor alle social impact bedrijven of projecten die een bijdrage leveren aan verbetering van de maatschappij, het milieu en het welzijn van mensen staan wij klaar om dit maatschappelijk te financieren. Wij begrijpen als geen ander dat geld slechts een middel is om (sociale) doelen te bereiken. Daar zetten wij ons graag voor in. Onze aanpak is persoonlijk en wij schakelen snel. Wij luisteren graag naar jouw idealen zodat wij uiterst gemotiveerd financiers kunnen overtuigen om te investeren in jouw project.

Check de voorbeelden

Hoe werkt maatschappelijk financieren?

Bankkraft werkt volgens een stappenplan. Allereerst nodigen wij je uit voor een gesprek. Dit kan online, telefonisch of face to face. We nemen je plannen door en ontdekken welke financieringsmogelijkheden er zijn. Daarna gaan wij aan de slag om maatschappelijk financieren voor jouw project te realiseren. In een financieringsplan presenteren we jouw bedrijf of project. Daarbij hoort een financiële prognose die we met jouw input opstellen. Dit is altijd op maat en niet meer of minder dan nodig is. Tenslotte leggen we dit plan neer bij de financierders die we geselecteerd hebben. Uit de aanbiedingen die vervolgens binnenkomen kiezen wij de beste partij.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Vragen over maatschappelijk financieren?

Als je vragen hebt dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bankkraft werkt laagdrempelig en we houden het graag eenvoudig voor onze klanten. Met onze expertise op financieringsgebied kunnen we jou helpen om je doel te verwezenlijken. Jij kunt je richten op je core business en wij zorgen ervoor dat de financiering rond komt. Mocht het ons niet lukken om de financiering te realiseren dan betaal je bij ons (bijna) niks. Wij willen net als jij graag een bijdrage leveren aan een betere wereld en dat doen we door te doen waar wij goed in zijn: het regelen van financieringen!

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>