Investeren

Help sociale en circulaire ondernemers 


Bankkraft krijgt regelmatig aanvragen vanaf € 25.000 van sociale of circulaire bedrijven die geschikt zijn voor financiering door private investeerders. Als je wilt investeren waarbij je naast rendement ook echt maatschappelijke impact wil maken, plan dan een telefonische afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.

echt impact maken met je geld

'Dit bedrijf is een aanrader. Duidelijke communicatie, afspraken nakomen en korte lijntjes maakte deze samenwerking tot een succes!' Henk Vonk Noordegraaf

Zorg- en logeerboerderij 'Onze Missie' 

 hOE het Werkt 

Stap voor stap

1.

intake

In een on-line gesprek bespreken we je wensen en geef ik aan welke investeringsprofielen er regelmatig voorbij komen. Ik wil graag persoonlijk kennis maken om te zorgen voor een goede match.

2.

informatie

Als je geinteresseerd bent, neem ik je op in de lijst met investeerders. Bij een mogelijke match, ontvang je een informatiememorandum. Hierbij kun je vertrouwen op de deskundigheid van Bankkraft die zorgt dat alle belangrijke informatie is opgenomen.

3.

resultaat

Ik breng je in contact met het sociale of circulaire bedrijf. Bankkraft is geen partij in de tot stand koming van de leningovereenkomst.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.

Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht bedrijven en investeerders bij elkaar brengen.


Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

>