Financiering zorgboerderij nodig?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het realiseren van een financiering zorgboerderij? Ben je op zoek naar een financierder, zodat jij je dromen waar kan maken? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Bankkraft is er speciaal voor jou met maar één doel: je financiering realiseren tegen de best mogelijke voorwaarden. Wij realiseren financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Oftewel: alles wat een bijdrage levert aan verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. Bankkraft is de bank waar je op kunt rekenen als het gaat om het financieren van jouw droomprojecten. Met een team van experts dat gespecialiseerd is in verschillende vakgebieden, biedt Bankkraft maatwerkoplossingen voor iedereen die financiering nodig heeft. Of je nu een start-up runt, een onroerend goed project ontwikkelt of een zorgboerderij wilt starten, Bankkraft staat altijd klaar om jouw plannen te ondersteunen en te helpen verwezenlijken. Bankkraft is een partner die altijd naast je staat met expertise, inzichten en oplossingen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen. Of het nu gaat om het verstrekken van leningen of het adviseren over financiële planning en strategie, Bankkraft kan jouw visie tot leven kan brengen. Kom vandaag nog langs en ontdek hoe Bankkraft jou kan helpen om jouw financiële doelen te bereiken.

Check de voorbeelden

Eenvoudig en snel uw financiering zorgboerderij regelen

Het starten van een zorgboerderij is een geweldige manier om mensen te helpen en tegelijkertijd een bedrijf te runnen. Het kan echter een uitdaging zijn om de financiering te krijgen die nodig is om de boerderij op te zetten en te onderhouden. Bankkraft is gespecialiseerd in het verstrekken van leningen aan zorgboerderijen. Als je van plan bent om een zorgboerderij te starten en financiering nodig hebt, is het belangrijk om alles te weten over de mogelijkheden die Bankkraft biedt. 

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Vragen over EEN financiering zorgboerderij?

Om te beginnen biedt Bankkraft leningen aan voor verschillende doeleinden, waaronder de financiering van de aankoop van land en gebouwen, de bouw van nieuwe gebouwen en de aanschaf van benodigde apparatuur en materialen. Afhankelijk van je specifieke financieringsbehoeften en -doelen, kan Bankkraft je verschillende opties aanbieden om uit te kiezen. Bij het aanvragen van een lening bij Bankkraft moet je beschikken over de nodige documentatie. Denk hierbij aan een businessplan, jaarrekeningen en belastingaangiften. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het realiseren van een financiering zorgboerderij? Je kan direct contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>