Financiering zorgboerderij nodig?

Heb je een prachtig idee om een zorgboerderij te starten? Wil je graag ruimte bieden aan mensen die hulp, begeleiding of zorg nodig hebben? Dan heb je een financiering zorgboerderij nodig. Vind je het lastig of het ontbreekt het je aan tijd om de financiering te regelen dan neem Bankkraft dit graag van je over.

Samenwerken

waarom bankkraft?

Bankkraft realiseert financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Een zorgboerderij levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn van mensen en daar zetten wij ons graag voor in. Het aanvragen van een financiering is tijdrovend, stressvol en levert veel onzekerheid op. Ook als je een aanbod krijgt is de kans groot dat je te veel rente betaalt. Bankkraft neemt al deze zaken graag van je over. Zo kun jij je richten op jouw core business terwijl wij aan de slag gaan om de financiering zorgboerderij te realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Wij zijn 100% onafhankelijk en het enige doel dat wij hebben is een gunstige financiering voor jou regelen. Onze ervaring en expertise op het gebied van zakelijke financieringen zetten wij graag in voor social impact financieringen. Als het ons niet lukt om de financiering voor jouw zorgboerderij rond te krijgen dan betaal je (bijna) niks.

Check de voorbeelden

Eenvoudig en snel uw financiering zorgboerderij regelen

Wij bieden een persoonlijke aanpak waarbij we alles graag eenvoudig houden. Allereerst bespreken we graag je plannen. Dit kan telefonisch, online of in een persoonlijk gesprek. Idealen inspireren ons om jouw plannen aantrekkelijk te presenteren aan financiers zodat zij vertrouwen krijgen in jouw zorgboerderij project. Die presentatie krijgt vorm in een financieringsplan waaraan jij de nodige input geeft. Dit plan dienen we in bij geselecteerde financiers die vervolgens een aanbieding doen. Uit deze aanbiedingen kiezen wij de beste partij. Wij houden geen fraaie praatjes en gebruiken geen overbodige ingewikkelde constructies maar doen op een eenvoudige en duidelijke manier wat nodig is: jouw financiering realiseren!

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Vragen over EEN financiering zorgboerderij?

Wij bieden een persoonlijke aanpak en wij schakelen snel. Als je meer informatie nodig hebt over de financiering zorgboerderij dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag klaar voor mensen die een bijdrage willen leveren om de maatschappij en het milieu te verbeteren en het welzijn van mensen op het oog heeft. Als je inmiddels zelf al een poging gewaagd hebt om de financiering zorgboerderij rond te krijgen en je krijgt maar geen goed aanbod dan is het hoog tijd dat je Bankkraft inschakelt. Wij hebben al voor vele sociale projecten de financiering rond gekregen.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>