Financiering zorgboerderij nodig?

Heb je de ambitie om een zorgboerderij op te starten? Je wilt geen lening voor je bedrijf, maar heb je wel een financiering zorgboerderij nodig verder te komen? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. Bankkraft biedt jou de mogelijkheid aan om geen lening af te sluiten, maar om wel een financiële start te maken. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het een hele klus is om een goede investeerder te vinden. Doordat wij onze kennis en jarenlange ervaring in kunnen zetten, weten wij als geen ander hoe wij aan de slag moeten gaan voor jouw project. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

We nodigen je graag uit voor een gesprek om je wensen en doelen te bespreken. Na aanleiding van dit gesprek kunnen wij de juiste stappen zetten. Wij kunnen hierdoor een professioneel financiering zorgboerderij plan opzetten om te presenteren aan goede partijen. Wij gaan voor je op zoek naar de beste financiering die aansluit bij jouw gewenste zorgboerderij. In de loop van de jaren hebben wij verschillende projecten, bedrijven en instanties geholpen met het koppelen van een goede financierder. Bankkraft is 100% onafhankelijk waardoor wij geen voorkeur hebben voor financierders. Wij hebben maar één doel: de financiering van jouw project te realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. We plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

Check de voorbeelden

Eenvoudig en snel uw financiering zorgboerderij regelen

Bankkraft realiseert financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Oftewel: alles wat een bijdrage levert aan verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. Ook voor het vinden van een financiering zorgboerderij kan je bij ons aankloppen. Wij slaan bij Bankkraft graag onze handen ineen voor circulaire, duurzame en sociaal betrokken bedrijven en projecten. Onze aanpak is persoonlijk en wij schakelen snel. Wij luisteren graag naar jouw idealen zodat wij gemotiveerd financiers kunnen overtuigen om te investeren in jouw project. Wij nemen het vinden van een financierder voor je uit handen, zodat jij je kan richten op de corebusiness van jouw bedrijf. Het kan zo zijn dat wij onze uiterste best doen maar dat er toch geen goede financier gevonden worden. Als Bankkraft de financiering niet realiseert, betaal je (bijna) niks. Bankkraft werkt laagdrempelig en we houden het graag eenvoudig voor onze klanten. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een zorgboerderij financieren? Je kan direct contact met ons opnemen. Wij drinken graag een kop koffie met je.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Vragen over EEN financiering zorgboerderij?

Wij bieden een persoonlijke aanpak en wij schakelen snel. Als je meer informatie nodig hebt over de financiering zorgboerderij dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag klaar voor mensen die een bijdrage willen leveren om de maatschappij en het milieu te verbeteren en het welzijn van mensen op het oog heeft. Als je inmiddels zelf al een poging gewaagd hebt om de financiering zorgboerderij rond te krijgen en je krijgt maar geen goed aanbod dan is het hoog tijd dat je Bankkraft inschakelt. Wij hebben al voor vele sociale projecten de financiering rond gekregen.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>