Financiering zonneparken nodig?

Ben je op zoek naar een manier om een financiering zonneparken in orde te krijgen? Ben je op zoek naar de realisatie van jouw zakelijke financiering? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Bankkraft is een financiële dienstverlener, die gespecialiseerd is in het ondersteunen van projecten en bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu. Dit betekent dat we ons niet alleen richten op winst, maar ook op het creëren van sociale en milieutechnische impacten. Een financiering zonnepark is een perfect voorbeeld van zo'n project. Als je overweegt om een zonnepark op te zetten met behulp van crowdfunding, dan kan dat een spannende maar ook uitdagende onderneming zijn. Het kan soms lastig zijn om financiering te vinden voor dit soort projecten. Vooral als traditionele banken terughoudend zijn. Bankkraft begrijpt deze uitdagingen en staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste financierder voor jouw project. Eén van de grootste voordelen van het werken met Bankkraft is dat we 100% onafhankelijk zijn. Dit betekent dat we geen voorkeur hebben voor een bepaalde financierder en alleen op zoek gaan naar de best mogelijke voorwaarden voor jouw financiering. Ben je benieuwd wat wij voor jouw financiering zonneparken kunnen doen? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor financiering zonnepanelen zakelijk?

Bankkraft heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van financiering en kan daarom op zoek gaan naar de juiste partijen om jouw financiering zonnepark project te ondersteunen. Het kan veel tijd en energie kosten om een financiering te vinden voor een sociaal en duurzaam project. Bankkraft neemt deze taak van je over, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van jouw project. Door deze aanpak kun jij je volledig richten op de taken die jij het beste kan uitvoeren binnen jouw project, terwijl Bankkraft op zoek gaat naar de beste financieringsmogelijkheden voor jouw crowdfunding zonnepark. 

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Maak kennis met de specialisten voor uw financiering zonnepark

Wij gaan graag met je in gesprek om over jouw business plan te praten. Wij horen graag wat je wilt bereiken met jouw project. Vervolgens zullen wij de financieringsmogelijkheden in kaart brengen en zoeken naar de beste opties. Ons team zal zelfs een professionele pitch voor je maken om te gebruiken bij het presenteren van jouw project aan de juiste investeerders. Met een uitgebreid netwerk van financiers en een team van experts dat weet hoe we jouw project het beste kunnen presenteren, kan Bankkraft jouw project van begin tot eind ondersteunen.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>