Financiering zonnepanelen zakelijk nodig?

Ben je op zoek naar een partij die een financiering zonnepanelen zakelijk voor je ingang kan zetten? Ben je op zoek naar een financiering zonnepanelen zakelijk maar wil je geen lening afsluiten? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Bankkraft gaat jouw zakelijke financiering regelen. Een financiering is een middel om je doelen te bereiken. Maar daarentegen kost het aanvragen van een financiering veel tijd. Daarnaast levert het ook onzekerheid en stress op. Waar doe je goed aan? Zijn er wel goede voorwaarden en kan je hiermee je doelen ook echt bereiken? Bankkraft neemt deze onzekerheid weg en ontzorgt je van a tot z. Door onze jarenlange ervaring in het aanvragen en pitchen van verschillende projecten, weten wij als geen ander welke wegen wij moet bewandelen. Bankkraft is er speciaal voor jou met maar één doel: de financiering realiseren voor jouw project met de best mogelijke voorwaarden. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat we voor jouw project kunnen betekenen? Heb je bijvoorbeeld een prachtig plan ontworpen voor zonnepanelen, maar ben je op zoek naar een stukje financiële zekerheid? Wij gaan graag voor je op zoek naar de beste financiering tegen de beste voorwaardes.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor financiering zonnepanelen zakelijk?

Bankkraft financiert bedrijven en projecten voor alles dat bijdraagt aan verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. Wij begrijpen als geen ander dat het veel tijd en energie kost om een financiering voor een sociaal of zakelijk project rond te krijgen. Bankkraft neemt alles voor je uit handen zodat jij je kunt bezighouden met de zaken die meer bij jou passen. Dit voorkomt stress en het bespaart je tijd. Heb je de ambitie om een zonnepark aan te leggen? Of heb je een unieke manier om zonnepanelen in te zetten? Ben je op zoek naar een financiële ondersteuning? Bankkraft gaat graag voor je aan de slag. Wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren van financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor wij geen voorkeur hebben voor een vaste financier. Met onze ervaring, expertise, duidelijkheid en daadkracht gaan wij graag aan de slag voor jouw zonnepanelen project. Bankkraft realiseert financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Ons team schakelt snel en wij gaan op zoek naar de beste voorwaarden voor financieringen met een sociale impact. Wij houden het graag eenvoudig voor onze klanten en onderhouden altijd een heldere en duidelijke manier van communiceren.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Meer weten over financiering zonnepanelen zakelijk?

Met onze expertise van financiering gaan wij graag voor jou aan de slag om jouw financiering te realiseren. Wil meer weten over onze werkwijze dan kun je altijd contact met ons opnemen. Je hoeft niet bang te zijn voor mooie verhalen en ingewikkelde constructies. Bankkraft houdt het graag eenvoudig voor de klanten. Onze ervaring,expertise, daadkracht en duidelijke aanpak zetten wij graag voor je in. Als het ons niet lukt om de financiering rond te krijgen dan hoef je (bijna) niets te betalen. Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld!

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>