Financiering zonnepanelen zakelijk nodig?

Ben je op zoek naar een financiering zonnepanelen zakelijk? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een financiering zonnepanelen zakelijk voor jouw project? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Bankkraft ondersteunt bedrijven en projecten die een positieve impact hebben op de maatschappij en het milieu, als onafhankelijke financiƫle dienstverlener. Het vinden van de juiste financiering voor een zakelijk zonnepanelenproject kan een uitdaging zijn en de banken zijn vaak terughoudend. Daarom begrijpen wij bij Bankkraft hoe belangrijk het is om de juiste financieringsmogelijkheden te vinden. Vind je het lastig om de juiste keuze te maken of weet je niet waar je moet beginnen? Bankkraft neemt deze onzekerheid weg en ontzorgt je van a tot z. Door onze jarenlange ervaring in het aanvragen en pitchen van verschillende projecten, weten wij als geen ander welke wegen wij moet bewandelen. Neem een kijkje op deze website of neem contact met ons op. We staan je graag te woord en vertellen je graag meer over de werkwijze die wij hanteren.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor financiering zonnepanelen zakelijk?

Bankkraft biedt ondersteuning bij het vinden van de juiste financieringsmogelijkheden voor deze bedrijven en projecten. Het team van Bankkraft gaat persoonlijk met je in gesprek om het business plan en de doelen van het project te bespreken, om vervolgens op zoek te gaan naar de beste financieringsmogelijkheden. Bankkraft maakt hierbij gebruik van onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van financiering. Bij Bankkraft houden wij het graag eenvoudig voor onze klanten. Wij nemen de taak van het vinden van financiering voor jouw zakelijke zonnepanelenproject over, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van jouw bedrijf. 

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Geen financiering zonnepanelen zakelijk? Geen kosten!

Bovendien betaal je (bijna) niets als Bankkraft de financiering niet realiseert. Dit betekent dat je geen onnodige kosten maakt als jouw financieringsaanvraag niet succesvol is. We bieden bij Bankkraft een persoonlijke aanpak. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw business plan en wat je wilt bereiken met het zonnepanelenproject. Vervolgens zullen wij de financieringsmogelijkheden in kaart brengen en zoeken naar de beste opties. Het team van Bankkraft zal zelfs een professionele pitch voor je maken, om te gebruiken bij het presenteren van jouw project aan de juiste investeerders. Het gebruik van zonnepanelen heeft vele voordelen voor jouw bedrijf. Het vermindert niet alleen de energiekosten, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor de beste financiering voor jouw zakelijke zonnepanelenproject bij Bankkraft, ben je er zeker van dat je de beste deal krijgt en dat jouw project succesvol wordt gerealiseerd.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>