Financiering zonnepanelen zakelijk nodig?

Wil je je bedrijf verduurzamen en ben je op zoek naar financiering zonnepanelen zakelijk? Wij nodigen je uit om contact op te nemen met Bankkraft. Voor financiering van een project met een sociale impact zetten wij ons graag in. Alle projecten die een bijdrage leveren aan verbetering van de maatschappij, het milieu en het welzijn van mensen willen wij graag met onze ervaring en expertise ondersteunen. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Door zonnepanelen te plaatsen draag je je steentje bij aan een duurzame toekomst voor onze planeet. Het aanvragen van een financiering kost veel tijd en levert stress op. Hoe kun je weten bij welke partijen je de meeste kans op succes hebt en of je niet te veel zult betalen? Bankkraft gaat graag om de slag om jouw financiering zonnepanelen zakelijk te realiseren. Bankkraft realiseert financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Wij nemen je alles wat bij een financiering komt kijken uit handen zodat jij je bezig kunt houden met je core business. Wij zijn 100% onafhankelijk en ons enige doel is om jouw financiering van zonnepanelen te realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Wij bieden een persoonlijke aanpak en schakelen snel.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor financiering zonnepanelen zakelijk?

Als je bij ons aanklopt voor financiering zonnepanelen zakelijk dan luisteren wij goed wat jouw plannen zijn. Dit kan tijdens een persoonlijk gesprek, maar we kunnen dit ook telefonisch of online met je bespreken. Als wij enthousiast zijn over jouw plannen dan gaan wij dit proberen over te brengen op financiers zodat zij een aanbieding doen. Wij benaderen geselecteerde financiers door middel van een financieringsplan waarin jouw zonnepanelen project wordt gepresenteerd. In dit plan staan alle antwoorden op de vragen die financiers vaak hebben. Ook de financiƫle prognose die wij opgesteld hebben op basis van jouw input is opgenomen in dit financieringsplan. Uit de reacties van de financiers kiezen we de beste partij.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Meer weten over financiering zonnepanelen zakelijk?

Met onze expertise van financiering gaan wij graag voor jou aan de slag om jouw financiering te realiseren. Wil meer weten over onze werkwijze dan kun je altijd contact met ons opnemen. Je hoeft niet bang te zijn voor mooie verhalen en ingewikkelde constructies. Bankkraft houdt het graag eenvoudig voor de klanten. Onze ervaring,expertise, daadkracht en duidelijke aanpak zetten wij graag voor je in. Als het ons niet lukt om de financiering rond te krijgen dan hoef je (bijna) niets te betalen. Samen met jou willen wij een bijdrage leveren aan een betere wereld!

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>