Crowdfunding zonnepark nodig?

Wil je graag een zonnepark opzetten en wil je dit door middel van crowdfunding zonnepark realiseren? Weet je niet goed hoe crowdfunding te werk gaat en ontbreekt het je aan tijd om dit goed op poten te zetten?

Samenwerken

waarom bankkraft?

Dan heeft Bankkraft de oplossing voor jou! Bankkraft realiseert financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Wij zijn de crowdfunding specialist voor jouw project! Bij crowdfunding zonnepark ben je veel tijd kwijt aan het vinden van de juiste partijen en om alles te regelen.  Bankkraft kent de meest geschikte partijen en ontzorgt je volledig. Als je ons inschakelt dan nemen wij alles uit handen en kun jij je aan je core business wijden. Bankkraft is er speciaal voor jou met maar één doel: je financiering realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Wij zijn 100% onafhankelijk en jouw belang staat bij ons voorop. Uiteindelijk is geld slechts een middel om (sociale) doelen te bereiken, dat is hoe wij erin staan. Wij ondersteunen graag alle initiatieven die een bijdrage leveren aan verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. Onze ervaring en expertise zetten wij graag in voor jouw crowdfunding zonnepark.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor crowdfunding zonnepark?

Als je contact met ons opneemt voor crowdfunding zonnepark dan nodigen wij je uit voor een gesprek. We horen graag wat je ambities zijn zodat wij des te beter financiers kunnen overtuigen om deel te nemen aan crowdfunding voor jouw project. Het gesprek kan online, telefonisch of face to face plaatsvinden, net wat je prettig vindt. Wij gaan vervolgens aan de slag met een financieringsplan waarin jouw project gepresenteerd wordt. Met jouw input stellen we de benodigde financiële prognose op. Ons financieringsplan is maatwerk. We maken een selectie van financiers bij wie wij het plan neerleggen. Uit de aanbiedingen die binnenkomen kiezen wij de beste partij of partijen.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Jouw zonnepark financieren met crowdfunding

Wij houden van een persoonlijke aanpak en schakelen snel. Ingewikkelde constructies liggen ons niet want we houden het graag eenvoudig voor jou én de financiers. Bankkraft heeft de nodige ervaring, expertise en daadkracht om jouw financiering te realiseren. Onze communicatie is helder en duidelijk. Als wij de crowdfunding niet van de grond krijgen dan hoef je (bijna) niets te betalen. Wij leveren net als jij graag een bijdrage aan het voortbestaan van deze planeet en dat doen wij op de manier waar wij goed in zijn en dat is het regelen van financieringen. Als je vragen hebt dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over onze diensten.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>