Crowdfunding zonnepark nodig?

Ben je op zoek naar een manier om een crowdfunding zonnepark op te zetten? Ben je op zoek naar de mogelijkheden om jouw ideeën te pitchen aan een financiële dienstverlener, die een crowdfunding zonnepark in gang kan zetten? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Bankkraft is een financiële dienstverlener die gespecialiseerd is in het ondersteunen van projecten en bedrijven, die een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu. Wij zijn er speciaal voor jou met maar één doel: het realiseren van jouw financiering met de best mogelijke voorwaarden. Bankkraft is een betrouwbare partner, die snel schakelt en jouw financieringsbehoeften begrijpt. Eén van de grootste voordelen van het werken met Bankkraft is dat we 100% onafhankelijk zijn. Dit betekent dat we geen voorkeur hebben voor een bepaalde financierder en alleen op zoek gaan naar de best mogelijke voorwaarden voor jouw financiering. Bankkraft heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van financiering en kan daarom op zoek gaan naar de juiste partijen om jouw project te ondersteunen. Wil je meer weten over onze werkwijze om een crowdfunding zonnepark in gang te kunnen zetten? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij je aan kunnen bieden.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor crowdfunding zonnepark?

Bankkraft richt zich op het realiseren van financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Dit zijn projecten die bijdragen aan de verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. Een crowdfunding zonnepark is een goed voorbeeld van zo'n project. We bieden een persoonlijke aanpak en zorgen ervoor dat het proces van financiering aanvragen soepel verloopt. Het kan veel tijd en energie kosten om financiering te vinden voor een sociaal en duurzaam project. Bankkraft neemt deze taak graag van je over. Hierdoor kun jij je concentreren op andere aspecten van jouw project. Door deze aanpak kun jij je volledig richten op de taken die jij het beste kunt uitvoeren binnen jouw project, terwijl Bankkraft op zoek gaat naar de beste financieringsmogelijkheden voor jouw crowdfunding zonnepark. 

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Jouw zonnepark financieren met crowdfunding

Het kan soms lastig zijn om financiering te vinden voor dergelijke projecten, vooral als traditionele banken terughoudend zijn. Bankkraft begrijpt deze uitdagingen en staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste financierder voor jouw project. Het team van Bankkraft zal zelfs een professionele pitch voor je maken om te gebruiken bij het presenteren van jouw project aan de juiste investeerders. Dit kan jou helpen om jouw project op een overtuigende manier te presenteren en zo de juiste financierders aan te trekken.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>