Crowdfunding zonnepark nodig?

Wil je een crowdfunding zonnepark opzetten? Ben je al gestart met een crowdfunding zonnepark maar werpt het toch niet de juiste vruchten af? Ben je op zoek naar een expert, die met je meedenkt en de juiste lijntjes uit kan gooien? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Bankkraft. Bankkraft staat klaar om jouw crowdfunding zonnepark project te steunen. 

Samenwerken

waarom bankkraft?

Wij weten als geen ander dat de banken niet happig zijn op het financieren van een project. Doet een bank dat toch, dan is het vaak tegen een hoge rente. Door in contact te komen met Bankkraft kunnen wij voor je aan de slag gaan met het vinden van de juiste financierder. Wij maken graag kennis onder het genot van een kop koffie of via de telefoon. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag je business plan en gaan wij stap voor stap bekijken welke lijnen wij uit kunnen zetten. Daarnaast maken wij een professionele pitch, die wij overbrengen naar onze contactpersonen. Hierdoor kunnen wij je van a tot z ontzorgen en kan jij je richten op de taken binnen je project waar jij meer verstand van hebt. Het team van Bankkraft gaat voor jou op zoek naar de beste voorwaarden. Doordat wij 100% onafhankelijk zijn hebben wij geen voorkeuren en willen wij de beste financierder aan je koppelen.

Check de voorbeelden

Effectieve aanpak voor crowdfunding zonnepark?

Heb je grootste plannen en wil je een zonnepark opzetten, maar ben je op zoek naar een financieel duwtje in de rug? Dan ben je bij Bankkraft aan het juiste adres. Bankkraft realiseert financieringen voor social impact bedrijven en projecten. Oftewel: alles wat een bijdrage levert aan verbetering van de maatschappij, het milieu en welzijn van mensen. En daar hoort absoluut een zonnepark bij. Doordat wij geen voordelen halen uit het koppelen van een bepaalde klant met een investeerder, kunnen wij je de beste voorwaarden voor financieringen met een sociale impact aanbieden. Bankkraft is er speciaal voor jou met maar één doel: een financiering realiseren met de best mogelijke voorwaarden. Doordat wij korte lijnen onderhouden met onze klanten kunnen wij snel schakelen. Het kost veel tijd en energie om een financiering voor een sociaal project rond te krijgen. Bankkraft neemt alles voor je uit handen zodat jij je kunt bezighouden met andere zaken voor jouw bedrijf.

Overname sportschool

Financiering voor de overname van een sportschool met een middellange lening via de huisbank

Zonnepanelen zorgboerderij

Financiering van 78 zonnepanelen voor een zorgboerderij met een financial lease constructie

Installatiebedrijf in verduurzaming

Financiering van voorraad en debiteuren door groei van de omzet

Check de voordelen
De juiste partij

'Veel partijen zeggen dat ze social impact financieringen doen, maar de praktijk is wel anders.'

Eenvoudig

'Ik hou het makkelijk voor jou en zorg dat de financiers het snappen.'

No cure, (very) less pay

'Als ik de financiering niet realiseer, betaal je (bijna) niks.'

half uurtje sparren?

Neem contact op:

Laaghalerveen 16a
9414 VH, Hooghalen
roy@bankkraft.nl
06-19226779

Jouw zonnepark financieren met crowdfunding

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je aanbieden? Ben je benieuwd naar ons stappenplan? Neem dan direct een kijkje op deze website. Daarnaast kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

Ik ben ervan overtuigd dat sociale en maatschappelijke impact nodig is om een duurzame veranderingen te realiseren. Met mijn expertise van financieren kan ik hier samen met jou een bijdrage aan leveren.
Geen mooie verhalen en overbodig ingewikkelde constructies maar doen wat nodig is: met duidelijkheid, expertise en daadkracht jouw financiering realiseren.

Bankkraft

samen in actie

Roy gerrits

half uurtje sparren?

>